39. Kültür Sanat Şenliği dolu dolu devam ediyor

Selfy’nin eğlence dolu dünyası Ege’de  tüm gün sürdü

Hamide Ünal- Ayşe Soykıray

İZMİR ( Ege Ajans)- Türk Telekom’un gençlik dünyası Selfy, sunduğu keyifli ve özgür dünyanın coşkusunu Ege Üniversitesi’ne taşıdı. Türk Telekom’un gençlere kendi kurallarını kendilerinin koyabileceği bir dünya vaat ettiği gençlik markası Selfy, Ege Üniversitesi 39. Kültür Sanat  Şenlikleri kapsamında Egeli gençlerle buluştu. “Selfy Kampüste” konsepti kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte gençler, Selfy’nin eğlenceli aktivitelerinin tadını çıkardı.

Ege Üniversitesi 39. Kültür sanat  Şenlikleri kapsamında Türk Telekom tarafından  “SELFY” yarışması düzenlendi. Şenlik alanında birbirlerinden farklı şov gösterileri ve ödüllü yarışmalar büyük ilgi uyandırdı. Gösteride sergilenen selfy pozları sonucu iki kişi yarışmada birinci olmaya hak kazandı. Ege Meslek Yüksekokulu Otomotiv Programı Öğrencisi  Emre Bozkurt ile Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Eylül Kaplan birinci oldu.  Yarışmada, selfy ekibi tarafından kendilerine ödül verildi. Etkinlik sonunda birincilere oyun topu, powerbank, matara gibi öğrencilerin çok sık kullandığı çeşitli ürünler hediye edildi.

Birinci olan kişilerle gerçekleştirilen röportajda, öğrenciler bu yıl ki bahar şenliklerini mucizevi dönüşümden mutluluk duyduklarını belirttiler. Emre Bozkurt, “Bahar şenlikleri, biz öğrencileri daha fazla birbirimize yakınlaştırmayı sağlayan önemli bir etkinlik. Şenliklerin düzenlenmesinde biz öğrencilerin sesini duyan Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir