Ege’de “Grup Her Telden” hemşireler için sahne aldı

Ahmet Kaplan

İZMİR(Ege Ajans) –  Ege Üniversitesi’nde “Hemşirelik Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi’nde sahne alan Grup Her Telden, bağlama, solo ve koro eşliğinde dinleyicilere güzel bir müzik keyfi yaşattı. “Şu İzmir’den Aman, Gesi Bağları, Gönül Sayfam, Telgrafın Tellerine, Sen İmkansızsın, Bahçe Duvarından Aştım,” gibi türküleri seslendiren grup üyeleri dinleyicileri mest etti.

Koordinatörlüğünü Betül Ünal’ın Üstlendiği Grup Her Telden; Ut Vokalde Hulusi Sam,  Bağlama Vokalde  Hasan Şahin, Gitar Vokalde   Mahsum Sızlanan,    Ritim Vokalde Sayım Ecer  ve Hakan Çubukçu, Vokalde Nebile Özdemir’den oluşuyor.

Türkülere Ege Üniversitesi hemşireleri de eşlik etti. Konserin sonunda grup üyelerine Yüksek Hemşire Hatice Gözmen tarafından “Teşekkür Belgesi” verildi. Programın sonunda 2017 yılında Ege Üniversitesi’nden emekli  olan hemşirelere plaket verildi.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.