Dr. Öğretim Üyesi Kanlıoğlu, uluslararası ödülleri toplamaya devam ediyor

Egeli akademisyen sanatçı Dr. Öğretim Üyesi Kanlıoğlu, uluslararası fotoğraf yarışmalarında ödülleri toplamaya devam ediyor.

Ege Üniversitesi (EÜ)  İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Fotoğrafçılık ve Grafik Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Alahattin Kanlıoğlu,  kadrajına sığdırdığı büyülü fotoğraflar ile uluslararası yarışmalardan ödülle dönmeye devam ediyor. Daha önce iki yarışmada toplam 5 ödül 14 sergileme kazanan Kanlıoğlu, “6rd Exhibıtıon Of Photography Chıld 2020 – Penza” seçkisinde “Dua Eden Küçük Rahipler” isimli fotoğrafıyla FIAP Altın Madalya ödülünü kazandı. Kanlıoğlu, aynı yarışmanın “8th Exhibıtıon Of Photography Chıld 2020 – Paracin” seçkisinde ise  “Melancholy” isimli fotoğrafıyla Salon Price Mansiyon ödülünün sahibi olurken 25 fotoğrafı da sergilenmeye layık görüldü.

Dr. Öğretim Üyesi Kanlıoğlu’nun ödülleri bunlarla sınırlı kalmadı. Başarılı akademisyen ve sanatçı, “V. Intercontınental Curcuıt 2020” Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında “Lotus Renkleri” isimli fotoğrafıyla altın madalya ve mansiyon ödülü, “Tapınakta”  isimli eseriyle siyah beyaz  serbest alanında mansiyon ödülü ve “Melankoli” eseriyle yine siyah beyaz serbest alanında mansiyon ödülü aldı. Aynı yarışmada Kanlıoğlu’nun  26 eseri de sergileme kazandı.

Kanlıoğlu ayrıca sonuçları açıklanan “67’inci Singapure International Photography Awards 2020” Uluslararası fotoğraf yarışmasından değişik kategorilerde toplamda 10 adet sergileme, Brezilya’da yapılan “Photo Nature 2020” Uluslararası Fotoğraf Yarışmasından değişik kategorilerde 5 adet sergileme, Bosna Hersek’te yapılan “14th International Salon of Photography Banja Luka 2020” Uluslararası fotoğraf yarışmasından da değişik kategorilerde 6 sergileme kazandı.

EÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı,  ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödülle dönen başarılı akademisyen sanatçı Kanlıoğlu’nu tebrik ederek başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir