“13.Kariyer Günleri” Egeli gençlere kariyer fırsatları sunuyor

Sinem Dalkılıç

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi’nde  “13.Kariyer Günleri” başladı. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar-MÖTBE- Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Geleneksel olarak düzenlenen EÜ Kariyer Günleri, Ege Üniversitesi öğrencilerinin daha iyi kariyer fırsatları elde etmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak,  “13.Kariyer Günleri”ni ziyaret ederek, Egeli gençlere sunulan kariyer fırsatları hakkında bilgi aldı.

Ege Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Ofisinin düzenlediği “13.Kariyer Günleri” ve  İzmir’den ve İzmir dışından sektörün öncüsü 44 firmanın katılıyor. Egeli gençler firma temsilcileri ile görüşerek iş ve kariyer hayatı ile ilgili  sorularına cevap bulma imkânlarını buluyor. İnsan Kaynakları uzmanları ve firma temsilcileri, iş ve staj imkânları, cv hazırlama ve mülakat teknikleri gibi insan kaynakları alanında pek çok konuda bilgi veriyor.

Etkinlik sonucunda birçok öğrenciye istihdam olanakları da sağlanacak.  Firmaların ikramlar, hediyeler ve çekilişler düzenlediği etkinlik, Prof. Dr. Yusuf Vardar-MÖTBE- Kültür Merkezi’nde 2 gün boyunca sürecek.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir