Egesem’in Serbest Dalış Ve Zıpkınla Balık Avcılığı Eğitimi Başlıyor!

İZMİR (Ege Ajans)-  Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) spor eğitim programları kapsamında “Serbest Dalış ve Zıpkınla Balık Avcılığı” eğitimi verecek.

EGESEM’in spor programları içinde yer alan “Serbest Dalış ve Zıpkınla Balık Avcılığı” eğitimi 20 Eylül 2018 tarihinde katılımcılarıyla buluşacak. Eğitmenliğini EÜ Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Ulaş’ın üstlendiği eğitimde kursiyerlere, serbest dalışın terminolojisi, terim ve tanımları, serbest dalış antrenman teknikleri, malzeme seçimi ve özellikleri, serbest dalışta karşılaşılan sağlık sorunları, sığ su bayılması, samba, black-out, tehlikeli türler ve ilkyardım, zıpkınla balık avcılığında teknikler, türe özel av teknikleri gibi konular hakkında bilgiler aktarılacak. Eğitim, teorik ve  uygulamalı derslerden oluşacak.

Deniz eğitimi Urla İskeleden hareket eden EGEDERİN Gemisi ile verilecek. Teorik dersler ise Ege Üniversitesi Atatürk Kültürü Merkezi EGESEM Eğitim Salonu’nda 20-24 Eylül tarihleri arasında katılımcılara aktarılacak. Dört gün sürecek olan eğitim sonunda “Katılım Belgesi” verilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir