Rektör Prof. Dr. Budak’tan “Kurban Bayramı” Mesajı

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Budak, mesajında  “Milli ve dini bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin nesilden nesile aktarıldığı, millet olma bilincinin perçinlendiği, kırgınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygı ortamının egemen olduğu istisnai günlerdir. Bu anlamda, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın sevinci ve heyecanı içindeyiz.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla kenetlendiğimiz böyle anlamlı bir günden aldığımız ilhamla, Ege Üniversitesi Ailesi olarak, eğitim ve araştırma çalışmalarımızda ülkemizin geleceğine katkı sunmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve kıymetli aileleri ile milletimizin Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim” dedi.