Tıp Dünyası Muğla’da Buluşacak

“Ovulasyon İndüksiyonu ve İnfertilitede Güncel Yaklaşımlar”  sempozyumu

Tıp Dünyası Muğla’da Buluşacak

Ayberk Kara

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi,  Bahçeşehir Üniversitesi  ve Ufuk Üniversitesi’nin işbirliği ile  Ovulasyon İndüksiyonu ve İnfertilitede Güncel Yaklaşımlar”  konulu bir sempozyum düzenlenecek.  Muğla’da 4-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan sempozyuma, yurtiçinden ve yurtdışından alanlarında uzman  akademisyenler katılacak. Sempozyumda, üreme tıbbı konusundaki bilimsel gelişmeler, yenilikler ve hastaların lehine fark yaratacak uygulamalar tartışılacak.

 Sempozyum kapsamında interaktif katılımın sağlanması için kongre öncesi kurs düzenlenecek. Her biri 90 dakika sürecek olan toplam 13 panel oturumunda, 20’şer dakikadan iki yabancı konuşmacının oturum konu bütünlüğüne uygun birer sunum yapması ve ilgili oturumda görev alacak bir Türk moderatör ve 2 Türk panelist akademisyenin katılımıyla 50 dakikalık panel tartışması yapılması planlanıyor.

Türkiye topraklarında dünyaya gelen ilk tüp bebeğin 30’uncu yılının da kutlanacağı sempozyumda günlük uygulamalara katkı sağlayıp yön verebilecek sonuçlar belirlenecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir