Ege’de “Prof. Dr. Semih Erkan’ın Emeklilik Töreni ve Türkiye’de Bitki Virolojisinin Dünü, Bugünü ve Yarını” konuşulacak

İZMİR (Ege Ajans) –  Ege Üniversitesi (EÜ) Ziraat Fakültesi Dekanlığı tarafından “Prof. Dr. Semih Erkan’ın Emeklilik Töreni ve Türkiye’de Bitki Virolojisinin Dünü, Bugünü ve Yarını” paneli düzenlenecek. Program, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda 14 Eylül Cuma günü saat 15.30’da gerçekleştirilecek.  Panelin moderatörlüğünü Bitki Koruma Bölümü Fitopatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Gümüş yapacak.

Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden akademisyenlerin katılacağı panele Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Saadettin Baloğlu, Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Açıkgöz, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bayram Çevik ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazlı Dide Kutluk konuşmacı olarak katılacak.  Panelde ayrıca Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Fitopatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Semih Erkan’ın emeklilik töreni düzenlenecek.