Ege’de “Kum Voleybolu Turnuvası”nın startı verildi…!

Ege Balıkçı-F. Kübra Karadaş-H. Eren Cihanoğlu

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet ve Atatürk Günleri” etkinlikleri kapsamında “Kum Voleybolu Turnuvası” başladı. Bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvanın açılışına Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Timuçin Gençer, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülbin Nalçakan ve öğrenciler katıldı. Turnuvada 24 takım 46 maçta karşı karşıya gelecek. Farklı fakülte ve enstitülerden katılan öğrencilerin oluşturduğu takımlar arasında ilk maç yapıldı.

Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Timuçin Gençer, “Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte öğrencilerimizin üniversiteye olan bağlılıklarını, birbirleriyle sosyal etkileşimlerini ve aynı zamanda sportif etkinliklerin artırılmasını amaçlıyoruz” dedi.  Öğrencilerin sportif etkinliklere katılımının eğitimlerine pozitif etki ettiğini  ifade eden Prof. Dr. Gençer, “Biz Spor Bilimleri Fakültesi olarak öğrencilerimizin bireysel gelişim süreçlerinde yanındayız. Fakülte olarak da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Rektör hocamızın sporsever kişiliği sayesinde kendimizi daha da şanslı hissediyoruz” diye konuştu.

Doç. Dr. Nalçakan, “Üniversitemiz bünyesinde bu yıl ilk defa yapılan bir etkinlikte bulunmaktan hepimiz çok mutluyuz. Bundan sonraki resmi bayramlarımızda da etkinliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Turnuvanın final maçı Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın katılımı ve Doç. Dr. Gülbin Nalçakan, Dr. Öğr. Üyesi Ersin Altıparmak, Öğr. Görevlisi Mehmet Yakup Acar koordinatörlüğünde gerçekleşecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir