EÜ Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 28.  Dönem Sağlık Neferlerini Sektöre Uğurladı

EÜ Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 28.  Dönem Sağlık Neferlerini Sektöre Uğurladı

Doç. Dr. Keskin, “En büyük başarı, erdemli ve ahlaklı olmaktır”

Barış Taşkıran – Cihangir Kılıç – Ozan Demirel

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi(EÜ) Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 28. Dönem Mezuniyet Töreni, Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Öğretim Görevlisi Süreyya Gümüşsoy ve Öğretim Görevlisi Erkan Kahraman’ın sunuculuğunu yaptığı törene, EÜ Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Doç. Dr. Gülseren Keskin, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Törenin açılışında konuşan Doç. Dr. Gülseren Keskin, mezuniyetin bir son değil bir başlangıç olduğunu söyledi. Ege Üniversitesi’nde verilen eğitimin sadece kariyer odaklı olmadığını belirten Doç. Dr. Keskin, empati yapabilen ve her zaman öğrenmeye açık bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerinin altını çizdi.  Doç. Dr. Keskin, “En büyük başarı; erdemli, ahlaklı olmaktır” dedi.

Mezun öğrenciler adına konuşan Şehriban Eğrikanat, Ege Üniversitesi’nde eğitim almış olmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade ederek “Ben ve arkadaşlarım hayatımız boyunca Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, her yardım çağrısına koşan, boş vermeyen sağlıkçılar olacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından öğrenciler, mezuniyet belgelerini hocalarının elinden aldı.  Mezun olan öğrenciler, düzenlenen müzik dinletisi ile keyifli dakikalar yaşarken müzisyenlere Yüksekokul Müdür Vekili Doç. Dr. Keskin tarafından “Teşekkür Belgesi” verildi.

Mezuniyet töreni, Dr. Öğretim Üyesi İsmail Cem Kantarlı eşliğinde “Mezuniyet Andı ve 10. Yıl Marşı”nın okunması  ile son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir