Ege’liler Hey Douglas’la Coştu

  Menduha Meryem Ceylan

İZMİR (Ege Ajans) – Bu yıl 39.su düzenlenen Ege Üniversitesi Bahar Şenliklerinin üçüncü gününde, Ege üniversitesi öğrencileri Hey Douglas grubuyla eğlenceyi doruklarına kadar yaşadı.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Egeli geçlerden gelen istekleri olumlu karşılayarak şenliğin düzenlenmesine onay verdi. Ege Üniversitesi 39. Kültür Sanat Şenlikleri her gün farklı bir etkinlik ile öğrencilerin motivasyonu artıyor.70’li yılların popüler şarkılarını günümüz cilası ile süsleyip tekrar düzenleyen Hey Douglas grubu, Ege Üniversitesi SKSDB otoparkında oluşturulan konser alanında öğrenciler ile buluştu.

Ege Üniversitesi öğrencilerinde büyük bir heyecan oluşturan şenliğe damgasını “Hey Douglas” grubu vurdu. Hafızalara kazınmış şarkıları öğrencilerle buluşturan gruba ilgi çok yoğundu. Üniversite öğrencileri 2 saat boyunca grupla beraber şarkılara eşlik etti, halaylar çekerek doyasıya bir eğlence yaşadılar. Çeşitli konserlerin ve söyleşilerin gerçekleştiği 39. Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.

 

   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir