Ege’de “Ziraat Mühendisleri için Akademik Proje Yazım Çalıştayı”

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Ziraat Fakültesi Dekanlığı işbirliğinde düzenlenen “Ziraat Mühendisleri için Akademik Proje Yazım Çalıştayı” tamamlandı. Sertifika Töreni, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen sertifika törenine, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nedim Koşum,  Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Arife Karadağ, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Banu Yücel ve Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre İlker katıldı.

Prof. Dr. Nedim Koşum törende yaptığı konuşmada,  “Ziraat Fakültesi olarak akademik yükselme için gerekli şartlardan biri olan ‘TÜBİTAK  Proje Yürütücülüğü Yapma’ kriterine şimdiden hazır olmanız için böyle bir uygulama başlattık. Umarız gerçekleştirdiğiniz projeler kabul alır ve bir sonraki çalıştay için tüm öğretim üyelerine motivasyon olur” dedi.

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Arife Karadağ ise “Ege Üniversitesi adına kaliteli ve sürekli eğitimin adresi olarak, Üniversitemizin ve öğrencilerimizin akademik gelişimine katkıda bulunmaktan dolayı ekip olarak çok mutluyuz. EGESEM olarak gelecek dönemde de üniversitemiz öğretim üyelerinin TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Proje Yazımlarına destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Tören sonunda katılımcılara sertifikaları verildi

HABER:     Tuğba Yiğit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir