Ege’de “İmplant’ta Doğru Bilinen Yanlışlar” paneli düzenlendi

Düzgün Bulut – Seray Açar

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde ‘İmplant’ta Doğru Bilinen Yanlışlar’ konulu panel gerçekleştirildi.

 Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Etkinlik Salonunda yapılan panele Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Beyser Pişkin, İzmir Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nazan Ersin, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Panelde, diş hekimliğinde yaygın olarak uygulanan ‘İmplant’ tekniği hakkında bilgiler verildi.

Etkinliğin açılışında konuşan Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili  Prof. Dr. Beyser Pişkin, “Bilimle daha çok uğraşın. Araştırdıkça daha güzel teknikler, daha güzel anlatımlar bulacağız. Daha çok bu tür alanlarda sempozyumlar düzenleyerek gerek akademik kadromuzu gerekse geleceğin akademisyenlerini güçlendireceğiz’ dedi.

Prof. Dr. Mehmet Cemal Akay modeteratörlüğünde gerçekleştirilen panele, Prof. Dr. Bülent Gökçe, Prof. Dr. Uğur Tekin, Prof. Dr. Tayfun Günbay, Prof. Dr. Ali Gürkan ve Prof. Dr. Güniz Baksı Şen’in konuşmacı olarak katıldı.

Öğrencilerin sempozyuma ilgisi yoğun oldu. Program Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Beysen Pişkin’in katılımcılara “Teşekkür Belgesi Ve Çiçek Buketi Takdimi” ile sonlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir