Prof. Dr. Budak, “Radyo Ege Kampüs”ün standını ziyaret etti

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi kampüsünde öğrencilerle iç içe olan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Necdet Budak, öğrenci faaliyetlerine,   konserlere, sergilere, tanıtım etkinliklerine  katılıyor.  Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Necdet Budak, “Radyo Ege Kampüs” topluluğunun standını ziyaret ederek, topluğun çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Necdet Budak’a stant görevlileri Radyo Ege Kampüs”ün  tanıtım simgesi olan bilekliği hediye etti. Rektör  Prof. Dr. Budak, öğrencilere yapacağı halı saha maçında bilekliği takma sözü verdi.

Ege Üniversitesi’nde öğrencilerle sık sık bir araya gelen Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi Prof. Dr. Sermet Akgün Olimpik Yüzme Havuzu önünde kurulan öğrenci topluluklarının stantlarını gezdi. Prof. Dr. Budak,  Esso Dans Topluluğu, Müzikal Topluluğu, Amerikan Futbolu(Ege Dolphins) Topluluğu, Girişimcilik Topluluğu(Gateway) ve Radyo Ege Kampüs  stantlarında görev yapan öğrencilerin isteklerini ve sorunlarını dinledi.

Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEMM) bünyesinde 100.8 frekansından yayın yapan “Radyo Ege Kampüs” üniversitenin aynası oluyor.  Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri öncelikli olmak üzere diğer bölümlerden radyoya ilgi duyan öğrenciler radyoda program yapma olanağı buluyor.   İletişim Fakültesi öğrencileri burada profesyonellik kazanarak geleceklerine yatırım yapıyor.

Aktüel ve güncel programlarıyla eğitim, sağlık, teknoloji, tarih, kültür, sanat gibi çeşitli konulara, haber bültenlerine, üniversitedeki bilim ve sanat etkinliklerine, Türk ve dünya müziğinin seçkin örneklerine yer veren Radyo Ege Kampus, yeni dönemde dinleyenlerine Ege Üniversitesi’ni daha yakından tanıma fırsatı sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir