Ege Mizah Festivali Devam Ediyor

Aybike Göcekli

İZMİR (Ege Ajans) – Ege Üniversitesi Karikatür Mizah Topluluğu (EKAMİT) tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Ege Mizah Festivali, ikinci gününde ünlü isimleri mizah severlerle buluşturmaya devam etti.

EKAMİT tarafından “Aralıktan Gülümse” temasıyla bu yıl 7’ncisi düzenlenen Ege Mizah Festivali 2’nci gününde yine ünlü konukları Ege Üniversitesinde ağırladı. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğin 2’nci günü, başarılı oyuncu Emin Benderlioğlu söyleşisi ile başladı. Sevilen oyuncu, mizah severler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. İzleyicilerin sorularına cevap veren Emir Benderlioğlu, oyunculuk kariyeri, devam eden ve planladığı projelerini anlattı. Deneyimli oyuncu kendisine yöneltilen sorularla sinema sektörü, Türk ve dünya sinemasındaki gelişmeler ve Türkiye’de dizi ve sinema sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 “KÖTÜ KARAKTERİ OYNAMAYI SEVİYORUM”

Kötü karakteri oynamayı sevdiğini kaydeden başarılı oyuncu, gerçek kişiliğine uzak karakterleri oynamaktan keyif aldığını söyledi. Senarist ve Yönetmen Alper Çağlar’ın yeni projesi ‘Göktürk’ün kadrosunda olup olmadığının sorulması üzerine Benderlioğlu, verdiği cevapla salondakileri güldürdü. Projede henüz bir rolü olmadığını söyleyen başarılı oyuncu, “Buradan yetkililere sesleniyorum. Elbette bu projede yer almak isterim” dedi. Sevilen oyuncu, kadrosunda yer aldığı ‘Börü’ adlı filmin 28 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşacağını hatırlattı. Festivalin ilk gününde mizah severlerle buluşan ünlü oyuncu Ruhi Sarı da Emir Benderlioğlu’nun söyleşisini dinledi.

PARODİ HESAP SALONU KAHKAHAYA BOĞDU

Söyleşi sırasında sahne arkasındaki ekranda Twitter’daki paylaşımlar gösterildi. ‘Ege Rektörü’ kullanıcı adlı parodi hesap tarafından ‘Aralıktan Gülümse’ etiketiyle paylaşılan, “Emir’in kampüsten Rektörlüğe kadar soyadı var” tweeti hem Emir Benderlioğlu’nu hem de salondakileri kahkahaya boğdu. Söyleşinin ardından sahne alan EÜ Capoeira Topluluğu’nun (EGECAPO) ‘Capoeira’ gösterisi büyük beğeni topladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir