Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Dil Kursları Başlıyor

İZMİR(Ege Ajans) – Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nun 8 Ekim’de başlayacak olan dil kursları bu yıl da öğrencilerini bekliyor.

Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu; İngilizce Kursları, Genel İngilizce Kursu, TOEFL Sınavı İçin Özel Kurs, Yüksek Lisans İngilizce Muafiyet Sınavı Kursu, Akademik Dil Kursu, Konuşma Kursu, YDT, YDS, YÖKDİL, IELTS kursları verecek.

İngilizce kurslarının yanı sıra diğer dil kurslarına başvurmak isteyenler için Almanca, Almanca YDS, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Korece, Yunanca ve Rusça kursları verilecek. Son başvuru tarihinin 5 Ekim olduğu kursta Ege Üniversitesi personeli ve öğrencilerine yüzde 10 indirim uygulanacak.

Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Dil Kursları Başlıyor” için bir yorum