EGESEM’den “TÜBİTAK 1001, 1002 ve 3501 Projesi Yazım Çalıştayı”

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde (EGESEM) mesleki eğitim programları kapsamında “TÜBİTAK 1001, 1002 ve 3501 Projesi Yazım Çalıştayı” gerçekleştirilecek. Çalıştay, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Seminer Salonu’nda 31 Aralık 2018 tarihinde saat 13.00 – 17.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Botanik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Şenkardeşler’in eğitmen olarak katılacağı çalıştayda, katılımcılar proje ekibinde görev dağılımı, proje stratejisinin belirlenmesi, proje metnine eklenecek görsellerin ve belirlenmesi, sözleşmenin hazırlanması, özet yazımı stratejisinin belirlenmesi, projede yer alacak araştırmacıların görev tanımlarının kesinleşmesi gibi başlıklar altında proje teklifi hazırlamayı, proje içindeki başlıklarda nelerin ne kadar yazılması gerektiği, literatür özeti ve bütçeleme gibi konularda eğitim alacak.