Dr. Öğretim Üyesi Keçecioğlu, son yolculuğuna uğurlandı

İZMİR(Ege Ajans)- Önceki gün hayatını kaybeden Ege Üniversitesi (EÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Tamer Keçecioğlu son yolculuğuna uzun yıllar görev yaptığı Ege’den uğurlandı.

Dr. Öğretim Üyesi Tamer Keçecioğlu için Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda cenaze töreni düzenlendi. Sevenleri, öğrencileri ve eğitimci arkadaşlarının konuşmaları ile Dr. Öğretim Üyesi Keçecioğlu’nun anıldığı program duygu dolu anlara sahne oldu.   Törene, EÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Özlem Önder, dekan yardımcıları,  akademisyenler,   öğrenciler ve ailesi katıldı.

Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Özlem Önder yaptığı konuşmada fakültenin öğrenci aldığı ilk yıl olan 1994 yılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde göreve başlayan Dr. Öğr. Üyesi Tamer Keçecioğlu’nun öğrencileri ile arasındaki iyi ilişkiler, üniversite-sanayi ilişkileri kapsamında staj programlarından başlayarak fakülte ile sektör arasında kurduğu köprü ve çalışma alanı olan insan kaynakları yönetimi alanına olan akademik katkılarından bahsetti. Ayrıca Dr. Öğretim Üyesi Tamer Keçecioğlu’nun bireysel çabalarıyla ön ayak olduğu kariyer günü etkinlikleri ve eğitim alanındaki katkılarına değindi.

Törende Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Jülide Kesken’in yanı sıra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Türker Susmuş, Prof. Dr. Oğuzhan Altay, Doç. Dr. Burak Çapraz, Doç. Dr. Nazlı Ayşe Ayyıldız Ünnü,  Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Korukoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Esin Gürbüz ile lisans ve lisansüstü program mezunları söz alarak duygularını dile getirdiler.

Dr. Öğretim Üyesi Tamer Keçecioğlu’nun naaşı Karşıyaka Beşikçioğlu Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir