Egeli hekim adaylarından “Tıp Şenliği”

Seda Ay-İnci Şener

Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde “Tıp Şenliği” etkinlikleri kapsamında “Müzik Dinletisi, Tiyatro ve  Dans Gösterisi” gerçekleştirildi. Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kutsal Turhan’ın da katıldığı programa akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Ege Tıp Öğrencileri Toplulukları tarafından düzenlenen etkinlikte Tıp Fakültesi öğrencileri; zeybek dansı, tiyatro oyunu, tango gösterisi ve Karadeniz yöresi halk oyunlarından oluşan bir gösteri sergiledi. Etkinlik kapsamındaki tüm sanat faaliyetleri izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı.

Etkinlikte sergilenen ve doktorların yaşadığı sorunları konu edinen tiyatro gösterisi ise katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Her yıl yüzlerce tıp fakültesi öğrencisine sosyal ve kültürel anlamda eğitimler veren Ege Tıp Öğrencileri Toplulukları her yıl gelenekselleştirdiği “Bahar Şenlikleri” ile baharın gelişini çeşitli etkinliklerle eğlenceli ve coşkulu bir şekilde kutluyor.