“Ar-Ge, Teknoloji ve İnovasyon Sertifika Programı”

Emre Tezcan-Kübra Ceylan

İZMİR(Ege Ajans)-Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İle Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) işbirliğinde “Ar-ge, Teknoloji ve İnovasyon Sertifika Programı” düzenlenecek.

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Eğitim Salonunda düzenlenecek olan eğitim programı 2 Ekim 2018 tarihinde başlayacak. Eğitim programı sanayi sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesi ve çalışanlara yeni bilgiler katmayı amaçlıyor.

Program kapsamında; Ar-Ge, İnovasyon ve Teknoloji Yönetimine Giriş, Ar-Ge ve İnovasyon İhtiyaç, Açık İnovasyon Yaklaşımı, Ar-Ge ve Fikri Mülkiyet, Ürün Tasarım ve Geliştirme, Teknoloji Yönetimi dersleri verilecek.

Eğimin sonunda katılımcılar, sınava tabi tutulup ,  proje teslimi  yapacak. Programı başarı ile tamamlayan kursiyerlere   sertifika verilecek. Eğitim programı için detaylı bilgiye www.egesem.org adresinden ulaşabilecek.