VII. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu Bakü’de düzenlenecek

Ali Şahini – Emre Gül – Furkan İçen

İZMİR(Ege Ajans) VII. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 16-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Sempozyumun ana teması “Bilgi Teknolojilerindeki Gelişim ve Mesleklere Etkisi” olarak belirlendi. Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokullarından akademisyenler de sempozyuma katılarak bilgi teknolojilerindeki gelişmeler üzerine sunumlar yapacak.

Lenkeran Devlet Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mikail Maharramov’un başkanlığındaki sempozyum, Bakü’de gerçekleştirilecek. Sempozyumda; Bilişim Teknolojileri ve Meslekler, Endüstri 4.0, Mesleki Gelişim, Öğrenci Merkezli Yaklaşım, Meslek Yüksekokullarının Sorunları ve Çözüm Önerileri, Eğitim, Mesleki Eğitim ve İstihdam, Mezunlar ve İş Olanakları, Uluslararası İş Birliği, Trimester Uygulamaları ve Staj, Uygulamalı Bilimlere İlişkin Çalışmalar ve Akademisyen ve Öğrencilere İlişkin Çalışmalar adlı konular işlenecek.