Ege’de “Müziksel Algı ve Bellek Geliştirme Kursları” başlıyor

İnanç Babacanoğlu- Furkan İçen- Ege Kesebir

İZMİR (Ege Ajans) Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı tarafından 9 Temmuz- 3 Ağustos 2018 tarihleri arasında ‘Müziksel Algı ve Bellek Geliştirme Kursları’ gerçekleştirilecek. Deneyimli öğretim elemanlarının ders vereceği kurslar, dört hafta sürecek. Kurs programına katılmak isteyen öğrenciler 4 Haziran- 6 Temmuz 2018 tarihleri arasında Konservatuvar Öğrenci İşleri ve Muhasebe Ofisi’nde kayıt yaptırabilecekler.

Kurs programında İşitme (piyano), Makamsal Algı (Tanbur- Bağlama), Ritim Algısı, Eser Dinleme (Türk Halk Müziği- Türk Sanat Müziği) dersleri verilecek. Müziksel Algı ve Bellek Geliştirme Kursları bitiminde, 6-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında Türk Halk Oyunları Uygulama ve Çalgı Yapım Atölye Kursları gerçekleştirilecek.