Liseli gençlerden anlamlı bağış

Şükrü Seher Ergil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Alanı öğrencileri, Ege Üniversitesi Hastanesine iki adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu

Liseli gençlerden anlamlı bağış

Güzelcan Şahin-Fatih Karagöl

İZMİR (Ege Ajans)- İzmir Bornova Şükrü Seher Ergil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Alanı öğrencileri, Ege Üniversitesi Hastanesine iki adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Öğretmen Alaeddin Özmen rehberliğinde Nedret Güvenç Tiyatro Salonu’nda düzenledikleri şiir dinletisinden elde ettikleri gelirle üç adet tekerlekli sandalye alan lise öğrencileri, sandalyelerden birini Yeşilova semtinde ikamet eden engelli bir bireye gönderirken, iki sandalyeyi ise Ege Üniversitesi Hastanesinde kullanılmak üzere bağışladılar.

Öğrencilerinin gerçekleştirdikleri projeden dolayı onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Bornova Şükrü Seher Ergil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Öztekin, “Okulumuzda sosyal sorumluluk projelerinde, sosyal ve kültürel faaliyetlerde yer almak isteyen öğrencilerimizi her zaman destekliyoruz. Bu anlamlı projeye imza atan öğrencilerimizi akranlarına örnek oldukları için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir