Koç Spor Fest Mayıs’ta Ege’de

Rektör Budak,  Vali Ayyıldız’ı hazırlıklar hakkında bilgilendirdi

Koç Spor Fest Mayısta Ege’de

Ege Üniversitesinin ev sahipliğinde 7-8 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Spor Oyunlarının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, EÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Timuçin Gençer, Sportsnet A.Ş. ve Sports TV Genel Müdür Yardımcısı Metin Görgün ve Koç Holding A.Ş. Kurumsal Marka Koordinatörü Okyar Tuncel; İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret ederek hazırlıklar hakkında bilgi verdiler.

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ve üniversite öz kaynakları kullanılarak yenilenen spor tesisleri ile Türkiye’nin en büyük lokal organizasyonu Koç Spor Fest Üniversite Spor Oyunlarına hazırlandıklarını belirtti. Prof. Dr. Budak, “204 üniversiteden binlerce sporcunun 63 branşta mücadele edeceği festivale ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Gençlerimiz bu festival ile hem eğlenecek hem de sportif rekabet içerisinde birbirleriyle yarışacaklar. Bu kapsamda Valimiz Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında kendisini bilgilendirdik. Destekleri için Sayın Valimize teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünü yeniden yapılandırarak kısa sürede çok ciddi başarılara imza attıklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Budak,  “Koç Spor Fest gibi organizasyonlar, sporcularımıza gelecekte katılacakları daha büyük organizasyonlar için de tecrübe sağlıyor. Gelecekte bizleri uluslararası müsabakalarda temsil edecek gençler, burada kendilerini deneme fırsatı bulacaklar. Gençlerimizi spora teşvik etmek ve başarılı sporcular yetiştirmek için sürekli çalışıyoruz. Rekabetin üst düzeyde olduğu heyecanlı ve eğlenceli bir festival bizleri bekliyor” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir