“ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLLERİ” SAHİPLERİNİ ARIYOR

Eray Demirli-Mehmet Ali Postacı-Oğuzhan Aygün

İZMİR-(Ege Ajans)- Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “2018 Üstün Başarı Ödülleri” için başvurular başladı.  Üstün Başarı Ödülleri kapsamında “Bireysel” ve “Kurumsal” olmak üzere iki farklı kategoride ödüller verilecek.

Bireysel Ödüller başlığı altında “Fen ve Mühendislik”, “Sağlık Bilimleri” ve “Sosyal ve Beşeri Bilimler” olmak üzere 3 farklı alanda verilen “Yılın Doktora Tezi Ödülü” için doktora sahibi ile danışmanı birlikte aday olabilecek.

Kurumsal ödüller ise 2017 yılında tamamlanan çalışmalar için “Topluma Hizmet Ödülü”, “Uluslararası İşbirliği Ödülü”, “Üniversite-Sanayi İşbirliği Ödülü” ve “Yerel Kalkınmaya Katkı Ödülü” alanlarında veriliyor ve her bir kategori için Üniversiteden bir adet başvuru yapılabiliyor.

“YÖK 2018 Üstün Başarı Ödülleri”ne ilişkin başvuru şartları, başvuru formları ve ayrıntılı bilgiye http://odul.yok.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor. Başvurular 4 Haziran 2018 tarihine kadar yapılabilecek.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.