Rektör Budak’a Anlamlı Ziyaret

Engelsiz Ege Akademi Projesi”

Rektör Budak’a Anlamlı Ziyaret

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Engelli Bakım ve Rehabilitasyonu Programında eğitim gören öğrenciler, Rektör Budak’ı ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Rektörlük makamında Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Güçlü Selahattin Kıyan’ın yanı sıra akademisyenleri, program öğrencilerini ve Engelsiz Ege Akademi projesi kapsamında eğitim gören engelli bireyleri ağırlayan Rektör Budak, “Engelsiz Ege Akademi projesi kapsamında günlük yaşama hazırlanan özel gençlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Prof. Dr. Necdet Budak, “Öğrencilerimizin bu nazik ziyareti beni hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Engelli Bakım ve Rehabilitasyonu Programı kapsamında eğitim gören öğrencilerimiz, engelli bireylere hizmet verme konusunda profesyonel olarak yetişiyorlar. Üstlendikleri görev gerçekten çok kutsal. Engelsiz Ege Akademi projemiz ile özel öğrencilerimiz hayata adapte oluyorlar. Yüksekokulumuz hocalarına ve tüm öğrencilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette, engelli çocuklar kendi yaptıkları el emeği hediyeleri Prof. Dr. Necdet Budak’a verdi. Ardından zeybek oynayıp, şarkı söylediler.

2013-2014 Eğitim–Öğretim yılında Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılan Engelli Bakım ve Rehabilitasyonu Programı kapsamında eğitim alan öğrenciler, engelli bireylerin bakım ve rehabilitasyonları konusunda uzmanlaşarak; hastaneler, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, dal merkezleri, evde bakım alanlarında çalışabiliyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir