İzmir, “ISPTID Yıllık Konferansı”na ev sahipliği yapacak

İZMİR(Ege Ajans)- Uluslararası Tütün Kaynaklı Hastalıkların Önlenmesi Derneği (ISPTID), her yıl geleneksel olarak düzenlediği “ Yıllık Konferansı”nı İzmir’de gerçekleştirecek.

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 4-6 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak olan “Uluslararası Tütün Kaynaklı Hastalıkların Önlenmesi Derneği   14. Yıllık Konferansı”na  alanında uzman isimler katılacak.

Uluslararası Tütün Kaynaklı Hastalıkların Önlenmesi Derneği; kâr amacı gütmeyen akademik ve bilimsel çalışmalarıyla tanınıyor. Dernek, bilimsel bilgi ve araştırma tecrübelerini farklı ülkelerde tütün kullanımının zararları ile ilgili araştırmalara odaklanıyor. Derneğin Türkiye ayağında Organizasyon Komite Başkanlığını ise Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimleri Bölümü Periodontoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurcan Buduneli yapıyor.

Konferansa katılacak olan akademisyenlerin 25 Mayıs 2018 tarihine kadar çalışma özetlerini www.isptid.org/submissions/ adresine göndermeleri gerekiyor. Tütün Kaynaklı Hastalıklar Kuruluşu bünyesinde düzenlenen konferansın kayıtları ise Haziran 2018’e kadar sürecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir