ALİAĞA MYO Kariyer Günlerini Gerçekleştirdi

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu ve İŞKUR işbirliği ile “Kariyer Günleri” düzenlendi. Başarılı iş insanlarının katılarak konuşmalar gerçekleştirdiği programda, öğrenciler kariyerlerini planlarken nelere dikkat etmeleri gerektiğini öğrendi.

Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu ve İzmir Çalışma ve İş Kurumu Çiğli Hizmet Merkezi işbirliği ile “Kariyer Günleri” gerçekleştirildi. Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen etkinliğin açılışına yoğun kalım oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nm okunması ile başlayan program, iyi dilek ve temenni mesajlarının okunmasının ardından Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Hayati Türkmen’in konuşması ile devam etti. Türkmen konuşmasında Kariyer Günleri’nin düzenlemesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkürlerini sundu. Türkmen’in ardından Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, İzmir Çalışma ve İş Kurumu Vekili Makbule Dank ve Aliağa Ticaret Odası Adnan Saka konuşmalarını tamamladı.