EÜ 13. Kariyer Günleri başlıyor

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi  Rektörlüğü  tarafından geleneksel olarak düzenlenen EÜ Kariyer Günleri bu yıl 8-9 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlenecek. Ege Üniversitesi öğrencilerinin daha iyi kariyer fırsatları elde etmelerini sağlamak amacıyla 13’üncüsü düzenlenen etkinlik, Prof. Dr. Yusuf  Vardar-MÖTBE- Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İnsan Kaynakları uzmanları ve firma temsilcilerini Ege Üniversitesi öğrencileri ile buluşturacak olan kariyer günlerinde;  iş ve staj imkânları, cv hazırlama ve mülakat teknikleri gibi insan kaynakları alanında pek çok konu masaya yatırılacak. Türkiye’nin değişik illerinden sektörün öncüsü birçok firmanın katılacağı organizasyonda mülakatlar, çekilişler, hediyeler ve ikramlar yer alacak.