Ege’de “Yabancı Dil Öğrenme ve Öğretme Atölyeleri” başlıyor

Gizem Kara- Sakine Orman

İZMİR(Ege Ajans) – Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda, eğitimciler ve öğrenciler için “1.Dil Atölyeleri” düzenlenecek. Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu hem dil öğretmenlerinin hem de dil öğrencilerinin dil öğrenme ve öğretme yolculuğunda bilgi birikimlerine katkıda bulunmaya devam ediyor. Yabancı Diller Yüksekokulu; 7-11 Mayıs tarihleri arasında öğrencilere yönelik ve 14-18 Mayıs tarihlerinde öğretmenlere yönelik 2 hafta sürecek atölyeler yapacak.

Atölye, üniversite ve dil okullarındaki dil öğretmenleri ve öğrencilerine yönelik düzenleniyor. İki hafta sürecek olan bu eğitim, Milli Eğitim Bakanlığı, üniversite ve dil okullarındaki dil öğretmenleri ve öğrencilerine hitap edecek. Eğitim ile  keyifli bir ortamda bilgi ve deneyimler paylaşılacak, öğrenme ve öğretme yolculuğunda yeni yolların keşfetmesine yardımcı olunacak.