Prof. Dr. Budak, sınavlara çalışan öğrencilere geçe yarısı kütüphanede moral ziyaretinde bulundu

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi’nde vize sınavları döneminde başlayan merkez kütüphanenin 24 saat açık olması uygulaması bahar dönemi vizeleri boyunca da devam ediyor. Kütüphaneyi gece yarısı ziyaret eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, öğrencilerle bir araya geldi.

Gece boyunca ders çalışan öğrencilere Ege Üniversitesi 1 No’lu Yemekhanesinde çorba ikramının yanı sıra börek ve çay da veriliyor. Uygulamanın ilk örneklerinden birinin hayata geçirildiği Ege Üniversitesi’nin ardından diğer üniversiteler de kütüphanelerini 24 saat hizmete açarak öğrencilere ikramlarda bulunmaya başladılar.

Vize sınavlarına hazırlanan Egeli gençlerle gece yarısından sonra bir araya gelen Prof. Dr. Necdet Budak öğrencilere nasihatlar verdi. Gençlerle tek tek ilgilenen Prof. Dr. Budak, “Öğrencilerimize vize ve final dönemlerinde kütüphenemizi 24 saat hizmete açtık. Öğrencilerimiz ülkemizin geleceği, onlar için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Benim gençlerden isteğim her zaman yeniliklere ve değişimlere açık olmaları. Genç arkadaşlarım yabancı dilinizi geliştirin, teknolojiyi her zaman takip edin. Spor yapmayı da ihmal etmeyin” dedi.

Prof. Dr. Budak öğrencilere başarı dileklerinde bulunartak, “Vize dönemi 24 saat açık olan kütüphanemizde ders çalışan öğrencilerimize, 1 nolu yemekhanemizde ikramlarımız 00:00- 02:00 saatleri arasında verilmeye devam ediyor. Allah hepsine zihin açıklığı versin” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir