Rektör Budak’tan öğrencilere sıcak karşılama

Ege Üniversitesi yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla öğrencilerine kavuştu. Kampüsü dolaşarak çeşitli fakülte ve yüksekokullarda eğitim gören öğrencilerle buluşan Rektör Prof. Dr. Budak, “Eğitim öğretim dönemimizin ilk gününde kampüsümüzde öğrencilerimizle bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

2019-2020 akademik yılının başlaması ile birlikte Ege Üniversitesi kampüsünde tatlı bir telaş yaşanıyor. Eğitim birimlerince düzenlenen oryantasyon programlarına katılım gösteren Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “ Yeni akademik yıl ile birlikte tekrar öğrencilerimize kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Biz, onlar için varız. Sevgili öğrencilerimize eğitim öğretimin yanında; üniversitemizdeki kültürel, sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetlerden de yararlanmalarını tavsiye ediyorum. 2019-2020 akademik yılının tüm öğrencilerimize, üniversitemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Rektör Budak öğrencilere aşure dağıttı

Rektör Prof. Dr. Budak, yeni akademik yılın başlamasıyla kampüsü dolduran öğrencilere ve çalışanlara Muharrem ayı dolayısı ile aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımı sırasında öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Rektör Budak, tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

  

  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir