Ege Üniversitesi Ailesi’nde bayramlaşma çoşkusu

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Kurban Bayramı öncesinde üniversite mensuplarıyla bayramlaştı. Rektörlüğe bağlı birimler ile akademik ve idari personelle bir araya gelen Rektör Budak, EÜ ailesinin kurban bayramını kutladı.

Etkinliğe katılanlarla bayramlaşan Rektör Budak, aile olmanın önemine ve başarı kavramlarına vurgu yaptı.  EÜ Rektörlüğü Yavuz Özkol Sosyal Tesislerinde EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, rektör yardımcıları, üniversite senato üyeleri, daire başkanları, akademik ve idari personel katıldı.

Ege Üniversitesinin başarılarından bahseden Prof. Dr. Necdet Budak,  “Ege Üniversitesinde 2 yıldır görev yapıyoruz. Ege Üniversitesi ailesinin yüzünün gülmesi ve mutlu olması bizler için çok önemli. Bu iki yılda hem akademik hem de idari alanda önemli işlere imza attık. Bu çarkın dönmesinde motor gücünü sizler sağlıyorsunuz. Sizlere kişisel olarak da kapımız her zaman açık. Bu iki hafta içerisinde güzel gelişmelere imza attık. Hastanemiz A Plus hastane oldu. TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof Dr. Hasan Mandal’ı üniversitemizde ağırladık. İki yıllık süreç içinde huzurumuz ve motivasyonumuz aynı oranda arttı” diye konuştu.

Sürekli çalışmaya devam edeceklerini belirten Prof. Dr. Budak, “Ege Üniversitesinde olaylara insan merkezli bakıyoruz. Biz, hep birlikte Ege Üniversiteyiz. Vatanını, milletini seven işini en iyi yapandır. Bu yüzden çok çalışmamız gerekiyor. Milli ve dini bayramlarımızı çok güzel bir atmosferde yaşıyoruz. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve Ege Üniversitesi ailesinin Kurban Bayramını kutluyor, huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

Tören sonunda Rektör Budak, tüm personelle tek tek bayramlaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir