Ege’den farklı galibiyet

Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı 9’uncu galibiyetini aldı

Berdan Dinçer – Alparslan İnaç – Enes Bjelak

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın destekleriyle yeniden yapılandırılan, Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı 2019-2020 Basketbol Sezonunda 9’uncu galibiyetini aldı. Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu 2.Ligi müsabakasında İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nü 102-86 skorla mağlup etti.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde yeniden aktif hale getirilen Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, aldığı başarılı sonuçlar ile dikkat çekmeye devam ediyor. EÜ Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı 2019-2020 sezonu Türkiye Basketbol 2. Ligi müsabakasında, İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nü konuk etti. Maç boyunca rakibine karşı üstünlüğünü koruyan ve hiç geriye düşmeyen Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, maçı rahat kazandı ve sıralamadaki yerini korudu. EÜ Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı rakibini 102-86’lık sonuçla mağlup etmeyi başardı. Maçın en dikkat çeken oyuncusu ise attığı 25 sayı ile Onat Gür Eroğuz oldu. Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakayı seyirciler coşkuyla izledi. Elde edilen farklı galibiyetin ardından sporcular galibiyet pozu verdiler.