Egeliler Özdere’de yorgunluk attı

Ege Üniversitesinin başarılarında önemli payı olan idari çalışanlar, hafta sonu Özdere Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde düzenlenen etkinlikte yılın yorgunluğunu attı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın da katıldığı programda, renkli görüntüler oluştu.

Ege Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organize edilen program, eşsiz doğa ve sahile sahip, denize sıfır konumdaki Özdere Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde yapıldı. Ege’nin başarılarında önemli payı olan idari çalışanlarla etkinlikte bir araya gelen EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Yoğun bir akademik yıl geçirdik. Üniversitemiz bu yıl da bilim dünyasında adından sıkça söz ettirdi. Öğretim elemanlarımızın çalışmalarıyla kentimize, bölgemize ve ülkemize katkı sunarken donanımlı bireyler yetiştirmeyi sürdürüyoruz. Tüm bu süreçlerde önemli payı olan idari çalışanlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Köklü bir geçmişe sahip üniversitemiz gücünü büyük bir aile olmaktan alıyor” diye konuştu. Programda, tavla ve dart turnuvaları gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Rektör Budak, tesis çalışanlarıyla da sohbet edip kendilerine teşekkür etti.

Bungalov Tipi Evlerde Huzurlu Tatil

Huzurlu bir tatil geçirmek isteyen misafirler için bungalov tipi kabinlerle yarım pansiyon hizmet veren tesisten EÜ personeli ve öğrencisinin yanı sıra tüm kamu çalışanları da yararlanabiliyor. Sabah kahvaltısının açık büfe olduğu tesis, akşam yemeklerinde lezzetli mezeleri ve ızgaralarıyla doyumsuz tatlar sunuyor. Günübirlik ziyaretin de yapılabildiği tesiste 6 günlük dönemler halinde yarım pansiyon konaklama hizmeti de veriliyor.

  

  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir