Emel Akın Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törene, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Canan Fisun Abay, Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ziynet Öndoğan, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende, Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin tasarladığı giysiler de sergilendi.

Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu’nun Tekstil Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojisi ve Moda Tasarım programlarından 2018-2019 eğitim öğretim döneminde mezun olan gençler; moda, tekstil ve konfeksiyon sektörüne uğurlandı. Mezuniyet töreninde konuşan Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Canan Fisun Abay, “Ege Üniversitesi olarak çağdaş bir üniversite ortamında, iyi bir teknolojik altyapı, kaliteli bir eğitim programı ve güçlü bir akademik kadro ile eğitim veriyoruz. Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulumuzda, tekstil ve konfeksiyon sektörünün ihtiyaçlarına cevap veren başarılı ve donanımlı teknikerler yetiştiriyor. Bugün yetiştirdiğimiz,  özgüveni yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, mesleki bilgileri sağlam, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluğu üstlenen gençlerimizi sektöre uğurluyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ziynet Öndoğan,  “Yüksekokulumuzun Tekstil Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojisi ve Moda Tasarım programlarından eğitimlerini tamamlayan gençlerimizi sektöre uğurluyoruz. Öğrencilerimizi bir yandan tekstil sektöründe, pazarda rekabet gücü yüksek ürünlerin üretimlerini gerçekleştirecek güçlü tekstil teknikerleri olarak geleceğe hazırlarken, diğer yandan ülkesine faydalı sosyal sorumluluk bilinci yüksek gençler olarak yetiştirdik” dedi.

Konuşmasında mezunlara seslenen Prof. Dr. Ziynet Öndoğan,  “Bugün, hepiniz Egeli olmanın ayrıcalığını yaşayarak Yüksekokulumuzdan mezun oluyorsunuz. Unutmayın ki, buradaki anılarınız yaşam boyu gülümseyerek anlatacağınız hikâyeler olarak akıllarınızda kalacak. Mezun olduktan sonra da, Yüksekokulumuzun kapıları sizlere her daim açık olacaktır. Hepinize başarılı bir kariyer ve huzur, sağlık, mutluluk dolu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Törende, Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu dönem birincisi Selin Ayhan ve okul ikincisi Fatma Çelikel plaketlerini Prof. Dr. Canan Fisun Abay’dan, okul üçüncüsü Sibel Bakır ise plaketini Prof. Dr. Ziynet Öndoğan’dan aldı. Şarkılar eşliğinde gerçekleşen kep atma töreninin ardından mezuniyet töreni sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir