Ege Üniversitesi’nde “Viyolonsel Dinletisi”

  Şahin Öztürk- Bilge İrem Şen- Ayşe Kozan

İZMİR (Ege Ajans) – Ege Üniversitesi Devlet Türk Musiki Konservatuarı Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen dinletiler, müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.  Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Etkinlik Salonunda viyolonsel dinletisi gerçekleştirildi. Dinletiye EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erkan Aydın, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Seher Erkan’ın danışmanlığında icra edilen müzik dinletisi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı öğrencileri Ayberk Ertürk ve Emre Deniz tarafından gerçekleştirildi. Etkinlikte, Konservatuvar öğrencisi Batuhan Yılmaztürk de Mozart’ın Allegro eserine kemanıyla eşlik etti.

Dinleti ile ilgili düşüncelerini dile getiren Seher Erkan, “Düzenlediğimiz dinleti, birinci sınıf öğrencimizin hazırladığı bir çalışma. Yıl içerisinde çalışmış olduğumuz müfredattan seçkilerle düzenledik bu konseri. Amacımız hem onların sahne heyecanını azaltmak hem de yıl içinde neler yaptığımızı konservatuvar hocalarımızla ve öğrencilerimizle paylaşmak. Bunun için buradayız” dedi.

Müzik dinletisinin sonunda EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Erkan Aydın dinletiyi gerçekleştiren öğrencilere “Teşekkür Belgesi” verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir