Ege Üniversitesi’nden toplumsal duyarlılık projesi

“Bir Tebessüm de Sen Oluştur”

 İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Rektörlüğü öncülüğünde, akademik ve idari çalışanlar ile öğrenciler tarafından ikincisi düzenlenen, sorumluluk projesi “Bir Tebessüm de Sen Oluştur” çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Ege Üniversitesi Rektörlüğü kampanya ile Bornova’da eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerine bayramlık hediye etti. Ege Üniversitesi akademik ve idari çalışanları ve öğrencileri örnek kampanyaya imza attılar. Ege Üniversitesi Rektörlüğünde hediyeleri okul yöneticilerine teslim eden Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi’nin toplumsal duyarlılık alanında da örnek olmaya devam ettiğini söyledi.

 Yaklaşan bayram tatili öncesinde duyarlılık gösteren Ege Üniversiteliler Melih Tuncay İlkokulu ile Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye ettiler.  Hazırlanan hediyeler çocuklara dağıtılacak.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Budak, “Dünya üniversiteleri arasında seçkin bir yere sahip olan Ege Üniversitesi, sadece eğitim kalitesi ile değil hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile de adından sıkça söz ettiren bir üniversite. Toplumumuzda pek çok alanda insani duyarlılığı arttırmaya gayret ediyoruz. Bugün bu duyarlılıklarımızdan birine daha imza atmanın sevincini yaşıyoruz. Çalışanlarımızın, düzenlediğimiz kampanyaya katılarak çocuklarımızın hayatına dokunmasından büyük gurur duydum. Kampanyamıza katkı sunan tüm çalışanlarımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir