Buca Gazi Ortaokulu Çim Hokeyi Takımı, EÜ İletişim Fakültesini ziyaret etti

İzmir’de  “Umut Köprüsü” projesi faaliyetlerine devam ediyor

Buca Gazi Ortaokulu Çim Hokeyi Takımı, EÜ İletişim Fakültesini ziyaret etti

İzmir Valiliği İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen “Umut Köprüsü” projesi kapsamında, Buca Gazi Ortaokulu Çim Hokeyi Takımı, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesini ziyaret etti.

Proje uzmanı Hüseyin Ersü ve takım anterönörleri eşliğinde, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ile  Medya Uygulama ve Araştırma Merkezini, Ege Üniversitesi Televizyonu’nun yanı sıra    kurgu ve radyo stüdyolarını gezen öğrenciler Arş. Gör. Gökhan Demirel tarafından fotoğraf stüdyosunda gerçekleştirilen workshop çalışmasına katıldı. Öğrencilere İletişim Fakültesi ile  Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin olanaklarından bahsederek, bilgi veren  Dekan Prof. Dr. Dilek Takımcı, ziyaretin ardından  hatıra fotoğrafı çektirdi.

İZMİR Valiliği tarafından yürütülen, dezavantajlı bölgelerde eğitim gören öğrencilere yönelik gerçekleştirilen ‘Umut Köprüsü’ projesi; Buca Kaymakamlığı, Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Türkiye Hokey Federasyonu, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği, Fight Academy Eğitim ve Mücadele Akademisi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği nin ortaklaşa yürütülüyor.

 Proje ile  Buca ilçesinden belirlenen 35 çocuğa hokey eğitimi verildi. Ayrıca, proje kapsamında çocuklara ve ailelerine yönelik eğitimler, aile içi iletişim eğitimleri ve psikolog yardımı, üniversite gezileri, tiyatro ve ören yerleri ziyaretleri, Çanakkale gezisi gibi çeşitli aktiviteler düzenleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir