Ege Medyadaki Başarısını Sürdürüyor

Ege Üniversitesi, medyadaki başarı istikrarını 2019 yılının Mart ayında da devam ettirdi. Medya Takip Sistemi verilerine göre Ege Üniversitesi; haber sayısı, tiraj ve erişim sayılarında tüm özel ve devlet üniversiteleri arasında ikinci sırada yer aldı.

Bünyesindeki her tülü bilimsel buluş, proje ile kültürel ve sportif faaliyeti Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEMM) bünyesindeki Ege Ajans aracılığı ile kamuoyuyla paylaşan Ege Üniversitesi, Mart ayında başarısını sürdürdü. Medya Takip Sistemi verilerine göre Ege Üniversitesi Mart ayında toplam bin 324 haberle tüm üniversiteler arasında ikinci sırada yer aldı. Ege; 50 milyon 249 bin 877 tiraj ve 151 milyon 64 bin 55 erişim ile yine ikinci oldu.

EGEMM bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ege Ajans ve EÜ Basınla İlişkiler Şube Müdürlüğü, üniversitenin her türlü bilimsel ve kültürel faaliyeti hakkında kamuoyunu bilgilendirmek adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.