Egeliler “Prep Fest” ile baharı renkli etkinliklerle karşıladı

Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Ege Üniversitesi Sosyal Danslar Topluluğu (Esodans)  işbirliğinde  “Prep Fest”  etkinliği  düzenlendi. Festival,   Yabancı Diller Meslek Yüksekokulunda okuyan hazırlık sınıfı öğrencilerini tanıştırmayı ve kaynaştırmayı amaçlıyor.  Yabancı Diller Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerin katılımı yoğun oldu.

Festival ile ilgili konuşan Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Seda Beydeş, “ Bu yıl bu etkinliğimizin ikincisini düzenliyoruz. Etkinliğimizle öğrencilerin tanışması ve baharı canlı motive bir şekilde karşılamasını amaçlıyoruz” dedi.

Festival boyunca müzik, dans ve ödüllü yarışmalar düzenlendi. Festivalde öğrenciler doyasıya dans ederek baharı canlı karşıladı.