EÜ’de emekli olanlar için tören düzenlendi

Ege Üniversitesinde emekli olanlar için tören düzenlendi. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Konferans Salonunda gerçekleştirilen “2017- 2018 Akademik ve İdari Personel Toplu Emeklilik Töreni”ne;  Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kutsal Turhan, Prof. Dr. Canan Fisun Abay, Prof. Dr. Mehmet Ersan, EÜ senato üyeleri, akademisyenler ve idari çalışanlar katıldı.

Törenin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Üniversitemiz özveriyle hizmet etmiş olan sizlerin değerli katkıları ile bugünlere geldi. Sizler, Ege Üniversiteli kimliğini sahiplendiniz. Bu kuruma hizmet ederek gurur kaynağı öğrencilerin yetişmesine katkı sağladınız. Emekleriniz için minnettarız” dedi.

Ege Üniversitesinin 64 yıllık geçmişiyle öncü ve köklü bir üniversite olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Budak, “Gücünü çalışanlarından ve öğrencilerinden alan bir üniversiteyiz. İdari kadrosuyla, akademik kadrosuyla, öğrencisiyle gönül bağı kurmuş bir kurumuz. Nasıl mezun olduktan sonra öğrencilerimizle bu gönül bağını koparmıyorsak, emekli olan personelimizle de bağlarımızı koparmıyoruz. Ege Üniversitesi Ailesinin bir üyesi olarak kapılarımız her zaman sizlere açık. Bizler sizlerin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Üniversitemize kattıklarınızdan dolayı hem kurumum hem şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Sağlığınız, mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun” dedi.

Tören sonunda Rektör Budak, emekli olan akademik ve idari personele “Teşekkür Belgesi” verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir