Sağlıklı Yaşam Salonu Egelileri Spora Çağırıyor

İZMİR (Ege Ajans)-  Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde hizmet veren Sağlıklı Yaşam Salonu, Ege Üniversitesi çalışanları ve öğrencileri daha sağlıklı bir yaşam için spora davet ediyor.

 Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde yer alan Sağlıklı Yaşam Salonu hakkında bilgi veren Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Timuçin Gençer, günümüzde spora olan ilginin arttığını belirterek, “Bireyler özellikle sağlıklı yaşam isteği nedeniyle, günlük yaşam içerisinde karşılaştıkları stres ve sıkıntılardan uzaklaşmak için spora daha fazla ilgi gösteriyor. Fakültemizde bulunan “Sağlıklı Yaşam Salonu”, üniversitemiz ailesine bu alanda katkı sağlamak için çabalarını sürdürüyor” dedi.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın da haftanın üç günü gelerek spor yaptığı “Sağlıklı Yaşam Salonu”nun 400’ü aşkın üyesi bulunuyor. Üniversite çalışanlarının, öğrencilerin yanı sıra çalışanların ve öğrencilerin referansıyla üniversite dışından kabul edilen üyeler, Salondan 11.00-20.00 saatleri arasında yararlanabiliyor.

Fitness, Cardio, Pilates ve Yoga vb. sağlık egzersizlerinin yapılabildiği Sağlıklı Yaşam Salonunun kapıları tüm Egelilere açık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir