Rektör Budak, Ege Mizahfest’te öğrencilerle buluştu

Aybike Göcekli

İZMİR (Ege Ajans) – Ege Üniversitesi (EÜ) Karikatür Mizah Topluluğu tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenen Ege Mizah Festivali’nin son gününde EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak öğrencilerle buluştu.

Ege Üniversitesi Karikatür Mizah Topluluğu (EKAMİT) tarafından düzenlenen, bugüne kadar 76 ünlü isim ve 57 binin üzerinde seyirciyi ağırlayan Ege Mizah Festivali, bu yıl da “Aralıktan Gülümse” başlığı ile 7’inci kez mizah severlerle buluştu. Üç gün boyunca EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde ünlü isimler Egeli gençlerle buluştu. Etkinliğin son günü, festivalin özel konuğu EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın söyleşisiyle başladı.

 “Kampüsün her yerinde ayak izlerim olmalı”

EKAMİT tasarım ve organizasyon sunucusu İhsan Canıtez’in sorularını içtenlikle yanıtlayan Rektör Budak, öğrencilik dönemi ile ilgili sorulan bir soruya, “Bizim öğrenciliğimiz maddi ve fiziki imkanlar açısından çok zordu ama arkadaşlıklar çok güçlüydü. Öğrencilik dönemimiz her şeye rağmen güzeldi” diye cevap verdi. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören Prof. Dr. Budak, kendisi adına açılan parodi hesaptan atılan tweetleri gülerek takip etti. Söyleşi sırasında ekranda gösterilen tweetlerin okunması ile tüm salon kahkahalara boğuldu. Kampüs gezilerinin sorulması üzerine öğrencileri dinlemenin çok önemli olduğunu ifade eden Rektör Budak “Gitmediğiniz yer sizin değildir. Eğer kampüs benim ders tahtamsa ve ayakkabımın altında bir tebeşir olsa kampüsün her yerinde ayak izlerim olmalı” diye konuştu.

  Ege Mizah Fest 7’ye yıldız yağdı

EKAMİT tarafından düzenlenen etkinlikte 3 gün boyunca Cem İşçiler, Cihan    Talay, Ruhi Sarı, Anıl Piyancı, Kadir Doğulu, Oyun Hamuru Doğaçlama Tiyatro Topluluğu, Emir Benderlioğlu, Reynmen, Berkcan Güven, Bülent Üstün, Gökhan Keser, Serhat Kılıç, Volkan Severcan, Hayko Cepkin, Ömür Özdemir, Irmak Kazuk ve Anıl İlter gibi birbirinden ünlü konuklar sahne aldı. Ege Üniversitesi dans toplulukları da festival boyunca gösterileriyle izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir