EÜ Tıp Fakültesi’nden “Fetal Ultrasonografi Kursu”

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Perinatoloji Bilim Dalı tarafından  “Fetal Ultrasonografi Kursu” gerçekleştirilecek. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda düzenlenecek olan kurs  29-30 Kasım 2018 tarihlerinde yapılacak.

Kurs Başkanlığını Prof. Dr. Sermet Sağol’un yapacağı programda teorik eğitimin ardından normal ve patolojik olgularda USG pratik eğitim verilecek. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhiddin Erel Amfisi’nde gerçekleştirilecek olan bilimsel program kapsamında, “Erken Dönem USG, İlk Trimester USG Değerlendirmesi, Fetal MSS ve Yüz Değerlemdirmesi, Fetal Kardiyak- Torakoabdominal-Kas- İskelet Anotomi Değerlendirmesi, Plasenta Yapışma Anomalileri,  Lıve Scan ve IUGR Değerlendirmesi” yapılacak.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.