EGESEM “Araştırma Yöntemleri Eğitimi” verecek

Bartu Aysu- Seda Ay

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) “Araştırma Yöntemleri Eğitimi” verecek.

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi  Sürekli Eğitim Merkezi Eğitim Salonunda 12-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitimi, Dr. Öğr. Üyesi Elif Üstündağlı Erten ve Araş. Gör. Ali Erhan Zalluhoğlu verecek.

Eğitimde katılımcılara araştırma yapmanın önemi, gereklilikleri ve yöntemleri konusunda bilgiler verilecek. 3 oturum şeklinde düzenlenecek olan  eğitimde ders anlatımı, örnek incelemeler ve uygulama olarak gerçekleşecek. Eğitim, katılımcıların teorik altyapının uygulama biçimlerini görmeleri ve uygulamalarını hayata geçirmeye yönelik duyusal ve bilişsel yetkinlikleri edinmelerini amaçlıyor.

Birinci oturumda  “Araştırma Metodolojisi” ikinci oturumda “Nitel Araştırma Yöntemleri” üçüncü oturumda “Nicel Araştırma Yöntemleri” anlatılacak. Toplamda 48 ders saati sürecek olan eğitim sonunda katılımcılara “EGESEM Katılım Belgesi” verilecek.

Eğitimle ilgili detaylar http://egesem.org/Egitimler/8678/arastirma-yontemleri-egitimi adresinde bulunuyor.