AKADEMİKDER’DE YENİ YÖNETİM

Başkanlığa A. Oğuzhan Kavaklı getirildi

AKADEMİKDER’DE YENİ YÖNETİM

*Başkan Yardımcısı Ahmet Ayçiçek, Genel Sekreter Funda Karaltı, Sayman Hilal Ortaç oldu. Kurucu Başkan Mehmet Ali Kaya Asil Üye olarak görev yapacak.

İZMİR(Ege Ajans)- AKADEMİKDER (Akademik Tarih, Eğitim ve Kültür Derneği) Başkanı Mehmet Ali Kaya’nın yoğun iş yükü nedeniyle başkanlıktan çekilmesiyle yönetim kurulunda yeniden görev dağılımı yapıldı. Başkanlığa Oğuzhan Kavaklı getirildi. Başkan Yardımcısı Ahmet Ayçiçek, Genel Sekreter Funda Karaltı, Sayman Hilal Ortaç oldu. Kurucu Başkan Mehmet Ali Kaya, asil üye olarak görev yapacak.

Başkanlığa getirilen Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr.  Oğuzhan Kavaklı, derneğin diğer sivil toplum kuruluşları ve basınla sıkı işbirliği halinde yeni projeler üreteceğini belirterek, “Mehmet Ali Kaya başkanlığında çok başarılı çalışmalar yapan derneğimiz yeni dönemde onun da desteğiyle, toplumun her kesimine hizmet verecek” dedi.