Ege ‘de “Endokrin Hastalıkları ve Genetik Sempozyumu” düzenlenecek

Tutku Arslan – Toprak Çelik

İZMİR (Ege Ajans)- İzmir’de 7-9 Mart 2019 tarihleri arasında “Endokrin Hastalıklar ve Genetik Sempozyumu” gerçekleştirilecek. Sempozyum,  Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbı Genetik Anabilim Dalı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Endokrinoloji ve Diyabet Bilim Dalı, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı ortaklığı ile düzenlenecek.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ferda Özkınay, Prof. Dr. Şükran Darcan, Prof. Dr. Füsun Saygılı, Prof. Dr. Özgür Çoğulu’nun başkanlığını yapacağı sempozyumda; genetik alanındaki gelişmeler, endokrin hastalıklarının tanı ve yönetiminde farklı yaklaşımlar konulu sunumlar yapılacak. Sempozyuma, endokrin ve genetik uzmanlarının yanı sıra  teknoloji alanından da katılımcılar yer alarak bilimsel verileri açıklayacak.

Multidisipliner katılımlı yapılacak olan etkinlik kapsamında genetik ve endokrin alanında dünyadaki son gelişmeler tartışılacak. İki gün sürecek olan sempozyuma 4 Ocak 2019’a kadar başvuru yapılabilecek. Bildiri gönderecek katılımcıların ise bildirimlerini 1 Şubat 2019 tarihine kadar kongre web sayfasına göndermeleri gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir