Mühendislik Fakültesi’nde Yeni Öğrencilere Tanıtım

İZMİR(Ege Ajans) –  Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin düzenleyeceği  “Yeni Kayıtlanan Öğrencilere Yönelik Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı” 5 Ekim Cuma günü Turgut Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Toplantının açılış konuşmalarını Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ve Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Süheyda Atalay yapacak.

Bölümlerinde ilk üç sırada yer alan öğrencilere plaket verilecek olan toplantıda Mühendislik Fakültesi ve bölümleri hakkında bilgilendirme sunumu yapılacak. Tüm bölüm başkanlarının bölümleriyle ilgili bilgiler vereceği toplantıda öğrencilerin sorularına ve merak ettiği konulara açıklık getirilecek. Tanıtım ve bilgilendirme toplantısında gerçekleştirilecek programla ilgili detaylı bilgiye fakülte internet sayfasından ulaşılabilecek.