İzmir’de “Proje Yönetimi Sertifika Programı” düzenlenecek

İZMİR(Ege Ajans)- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) iş birliğinde yapılacak olan “Proje Yönetimi Sertifika Programı” 2 Ekim 2018 tarihinde başlıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) iş birliğinde, sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesi amacıyla “Proje Yönetimi Sertifika Programı” düzenlenecek. Program, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Eğitim Salonu’nda 2-25 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Proje Yönetimi Sertifika Programı sonunda katılımcılar, sınav ve proje teslimi yaparak eğitimlerini tamamlayacaklar. Eğitim sonunda kursiyerlere “Katılım Belgesi” verilecek. KOSGEB eğitim desteğinden yararlanacak olan firmalar ve katılımcılar detaylı bilgilere www.egesem.org adresinden ulaşabilecek.